Ксенон кит на Hella струва около 800 лв в autofashion 3003 на бул. Димитър Несторов. това е най-доброто на пазара. на ГТВ ксенон стои нечовешко просто.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Още един ДЗВЕР по пътищата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от kalvachМерси на всички но има още един проблем, когато колата работи на собствени обороти (около 700) мени обороти в рамките на около 50-80 оборота. Дали това е нормално и какъв може да е проблема?Макар че 700 е много ниско
А за горното е термостат- градско работи нормално защото няма такава въздушна стрия която да охлажда радиатора (големия кръг)
Comment
-
Първоначално публикувано от kalvachПървоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от kalvachМерси на всички но има още един проблем, когато колата работи на собствени обороти (около 700) мени обороти в рамките на около 50-80 оборота. Дали това е нормално и какъв може да е проблема?Макар че 700 е много ниско
А за горното е термостат- градско работи нормално защото няма такава въздушна стрия която да охлажда радиатора (големия кръг)
Иначе - да може и сам да го почистиш- ще намериш доста изписано за това в форума2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Стига сте дрискали глупости на тая кола НЕМОЖЕ да се почисти моторчето както на другитеАмаха само простотии тука
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от BoboСтига сте дрискали глупости на тая кола НЕМОЖЕ да се почисти моторчето както на другитеАмаха само простотии тука
Comment
-
Първоначално публикувано от kalvachПървоначално публикувано от BoboСтига сте дрискали глупости на тая кола НЕМОЖЕ да се почисти моторчето както на другитеАмаха само простотии тука
Иначе има начин да се профилактира моторчето но хич не е лесен
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerКсенон кит на Hella струва около 800 лв в autofashion 3003 на бул. Димитър Несторов. това е най-доброто на пазара. на ГТВ ксенон стои нечовешко просто.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от properПървоначално публикувано от bouncerКсенон кит на Hella струва около 800 лв в autofashion 3003 на бул. Димитър Несторов. това е най-доброто на пазара. на ГТВ ксенон стои нечовешко просто.
Аз като си напиша на челото Made in Germany това не ме прави немец.
Държиш ли да дадеш 800лв, след като същата система аз си я монтирах на Капата за 400 лева (цената е с монтажа) с една година гаранция.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinkoПървоначално публикувано от properПървоначално публикувано от bouncerКсенон кит на Hella струва около 800 лв в autofashion 3003 на бул. Димитър Несторов. това е най-доброто на пазара. на ГТВ ксенон стои нечовешко просто.
Аз като си напиша на челото Made in Germany това не ме прави немец.
Държиш ли да дадеш 800лв, след като същата система аз си я монтирах на Капата за 400 лева (цената е с монтажа) с една година гаранция.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от kalvachА какво ще стане ако сложа 100 W крушки ?
ако караш срещу мен или някой по-луд може да ядеш бой0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от kalvachА какво ще стане ако сложа 100 W крушки ?
ако караш срещу мен или някой по-луд може да ядеш бой
Тъй че не се знае кои ще отнесе боя
Comment
-
Първоначално публикувано от sharkyНи са карайте, деца!
просто ми е писнало от секви със 100 в круши ...
нон стоп фарове за мъгла аре предните некак си бих ги изтърпял ама задните ...
къси фарове осветяващи облаците и прочее
...
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment